Касетъчни Тенти

Касетъчните тенти съчетават висок стандарт на качество, модерни технологии и естетически издържана визия. Те са лесни за използване и много практични за потребителите. Ние предлагаме голям избор от цветове и размери, така че да отговорим на желанията ви. Прегледайте продуктовата ни гама и направете правилния избор, който ще ви удовлетвори.

Как се управляват касетъчните тенти?

Управлението се извършва посредством дистанционно управление, за да не се затруднявате и да ви бъде удобно. Моторът на този модел тенти е френски – SOMFY и гарантира висока производителност. От вас не се изискват никакви физически усилия при управление на тентата, което е голямо предимство. Автоматизираният процес е само едно от многото предимства.

Възможност за избор на подходящата тента

Както вече обяснихме, може да избирате от голямо разнообразие разцветки, които са съобразени с фасадата. По този начин се получава желания екстериорен ефект. Не на последно място, имате опция за добавяне на печат върху плата. Всичко това води до атрактивна визия, на която да се радвате. Естествено, функционалността на продукта, също е на високо равнище.

С помощта на касетъчните тенти, ще се предпазите от горещините и ще избегнете на нахлуването на дъждовната вода. Практични, красиви и функционални, тези тенти са правилното решение за потребителите. Надяваме се, че ще останете доволни от продукта.