Перголи и Остъкления

Перголи за Хотели и Ресторанти

В наши дни все повече собственици на хотели и ресторанти, се опитват да усвоят външните пространства пред сградите, за да създадат удобства на посетителите. Много често се прибягва до изграждане на сложни и скъпи конструкции, а процесът е бавен. За щастие има решение, което се крие в използването на перголи за хотели и ресторанти. Какво имаме предвид, прочетете по-долу.

Какво са перголи за хотели и ресторанти?

По всяка вероятност сте виждали хотели, пред които се изграждат заведения за гостите. Това е напълно нормално, тъй като собствениците искат повече пространство за своите посетители. Освен това, терасите на хотелите в много случаи не са покрити и не могат да бъдат използвани, когато вали дъжд и има силен вятър. Тук решението се крие в монтирането на добра пергола.

Перголата може да служи както за външно помещение, където гостите на хотела да релаксират и да пият сутрешното си кафе, така и за покриване на терасата, тъй че дъждът и вятърът да не безпокоят госта. Този вид конструкции най-често включва четири колони и покрив, който може да се отваря и затваря автоматично. Монтажът на перголата не е отнема много време и средства.

Що се касае до ресторантите, ситуацията е много подобна. Има ресторанти, чийто капацитет е ограничен и нямат външно изложение. Най-често те имат открита градина, но тя е неизползваема, когато вали дъжд. С поставянето на перголи този проблем се разрешава и в същото време, заведението започва да приема повече клиенти. Те пък са предпазени от влошения климат.

В случая с ресторантите перголата може да бъде прилепена към тях и да идва като продължение на заведението, а може да се монтира и в градината. Има немалко ресторанти, които използват повече от една пергола, за да има избор на такива с 4 или повече места. Тук добрата новина е, че съоръженията има красив дизайн и са дават възможност за поставяне на много маси и столове.

На разположение са и така наречените остъклени перголи за хотели и ресторанти, чийто прозорци могат да се отварят с плъзгане или на принципа на гилотината. Така се постига оптималната температура и може да се влее чист въздух. Перголите с регулируем покрив – частично или пълно отваряне и затваряне, се наричат още биоклиматични перголи и са истински хит в последно време.

Скъпо ли струват перголите за хотели и ресторанти?

Цената за изработка на пергола зависи от редица фактори. Така например, се взима предвид квадратурата на перголата, материалът за направа, видът осветление и някои други фактори. Ако обаче инвестирате в отделна постройка от дърво или друг материал, то тогава със сигурност ще трябва да си приготвите повече пари. На база това, прегледайте актуалните оферти на пазара.

Не са малко онези, които предпочетоха перголи за хотели, мотели и заведения, защото им излизат по-евтино. Тук не правим реклама, а споделяме факти, за които имаме информация от клиенти. Не на последно място, трябва да напишем, че осъществяването на проект за пергола, е много по-бързо, отколкото ако правите строеж. В това се убедиха хиляди хора пожелали да ползват перголи.

Заключителни думи

Перголите за хотели и ресторанти вече са факт. Те се използват масово, а по-горе обяснихме, защо това е точно така. Естествено, дадохме множество аргументи относно предимствата на перголите, тъй като искаме да ви обясним подробно, какво представляват те и какви са най-големите им преимущества. По всяка вероятност сме изпуснали нещо важно, за което се извиняваме.

А сега ви оставяме, за да решите, дали ще изберете перголи за хотел или ресторант, или ще потърсите друга алтернатива. Всеки сам за себе си решава, коя инвестиция е изгодна, но си мислим, че тези модерни съоръжения ще ви свържат работа. Желаем ви успех и всичко добро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *