ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Искате ли повече светлина на мястото, където почивате и релаксирате? Ако това е вашата мечта, то тогава вижте този автоматично отваряем стъклен покрив (със стъклопакет), който използва остъкление тип – профилно стъклопакетно плъзгане. Конструкцията е много красива, светла и уютна и ви предоставя опцията да отваряте и затваряте покрива за контрол на температурата.

Тук възложителите на задачата искат да получат добра видимост към заобикалящата ги среда. Именно стъклената конструкция и устойчивия стъклопакет гарантира прохлада през лятото и топлина през зимния сезон. Помещението може да бъде използвано за отдих, но може лесно да се превърне в практична кухня или отделна стая. Дизайнът както виждате е на високо равнище.

В случай че сте останали впечатлени от съоръжението с автоматично отваряем покрив, можете да потърсите повече информация относно него, след като използвате формата ни за контакт. Нашият екип ще ви даде информация относно цени, време на работа и всичко друго, което ви интересува.

Този реализиран проект показва едно отлично решение за усвояване на външно пространство пред къща, като е използван стъклен покрив с термопанел и остъкление тип безпрофилно плъзгане. Ползвателите на перголата със стъклен покрив могат да отварят и затварят вратите автоматично, както и да контролират притока на въздух и светлината в даденото помещение.

Стъклената конструкция е направена, с цел да се постигне приятна гледка към градината и да се обособи ново помещение, от което се открива чудесна панорамна визия. Стъкленият покрив е идеален за защита от дъжд и силен вятър, а през топлите дни може да се отваря, за да влиза слънчева светлина. Съоръжението ви предоставя възможност да се радвате на природата.

При реализацията на проекта са използвани стъклен покрив с термопанел + декинг и остъкление тип безпрофилно плъзгане. Вратите и прозорците се отварят автоматично, а защитата срещу влошен климат е гарантирана. Повече информация може да получите, като се свържете с нас.

Дата26 Януари 2023
ОбектЧастен дом
Локация
Връзка с нас+359 895 996 461