ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Представяме ви реализирания проект на биоклиматична пергола от типа Class Roof в гр. София. Тази пергола е монтирана, с цел да се усвои тераса в жилищна сграда, като крайният резултат, може да бъде видян на снимките. Перголата позволява отваряне и затваряне на горната част, за да се осигурят оптимални температури за всеки сезон, а също и да се гарантира пълен комфорт.

Биоклиматичната пергола позволява откриване на цялата тераса и плътното ѝ затваряне, когато атмосферните условия за влошени. Съоръжението дава цял куп предимства и може да бъде използвано както лятото, така и зимата. С помощта на биоклиматичната пергола, се предотвратява влизане на влага и вятър на терасата, за да бъде тя на разположение винаги, когато се налага.

Разбира се, крайният продукт идва с естетически издържан дизайн и лесно управление. Възложителят на проекта, остана доволен от добре свършената работа. Ако желаете да получите повече информация за биоклиматична пергола Class Roof, не се колебайте да се свържете с нас.

Дата03 Октомври 2022
ОбектЧастен Дом
Локациягр. София
Връзка с нас+359 895 996 461