ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Тук ви показваме биоклиматична пергола със специални ветрозащити, която е направена пред гараж. Тази пергола служи за усвояване на външното пространство превръщайки го в едно удобно място за отдих и обособявайки отделно помещение. Биоклиматичната пергола може да се отваря и затваря от всички страни, така че да се осигурят комфортни температури през различните сезони.

Тази биоклиматична пергола позволява отваряне на покрива, за да влиза слънчева светлина, а добавените ветрозащити от всички страни спомагат за предпазване от нахлуване на студен вятър. Дизайнът е изчистен и работата се перголата се осъществява посредством дистанционно управление. На тавана е добавено LED осветление, за да се използва помещението и през нощта.

Реализацията на този проект бе извършена с вещина, както можете да забележите на снимките. Перголата осигурява сянка през горещите летни дни и пази ползвателите от неприятния вятър през есента и зимата. Това е едно прекрасно съоръжение, с което пожелахме да ви запознаем.

Дата30 Юли 2023
Обектчастен дом
Локация
Връзка с нас+359 895 996 461