ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

За този обект подготвихме биоклиматична пергола, която притежава остъкление с профилно плъзгане, така че да осигури достатъчно светлина и комфортни температури на ползвателите. В добавка има и автоматични ветрозащити, които да предпазят обекта от нахлуване на студен вятър. Биоклиматичната пергола е идеална за всеки сезон, тъй като предпазва от нахлуване на влага и дъждовна вода. Това е едно практично решение, което ви предоставя пълни удобства и комфорт.

Тази биоклиматична пергола е направена, за да се усвои пространство на открито и да се постигне превенция срещу валежи, вятър и ниски температури. Крайният резултат е повече от добър, както се вижда и от снимките. Перголата е монтирана в жилищна сграда, от която се открива приятна гледка. Отварянето и затварянето се извършва дистанционно, за да не изпитвате затруднения.

Ако търсите допълнителна информация за този модел биоклиматична пергола, можете да ни потърсите, за да ви обслужим. За целта използвайте формата за контакт в нашия уебсайт.

Дата30 Септември 2023
Обектчастен дом
Локацияград Варна
Връзка с нас+359 895 996 461