ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Тук може да видите изпълнен проект в Обзор, при който е усвоена тераса посредством пергола. По този начин терасата е усвоена и не позволява нахлуване на дъждовна вода. Собствениците могат да се насладят на красивата гледка, без да се притесняват от валежи и силни ветрове. Перголата има естетически издържана визия и впечатлява със своя дизайн и множество предимства.

Това е един от най-удобните начини за усвояване на тераси посредством пергола. На снимките можете да видите, какъв е крайният резултат и как перголата спомага за сътворяване на удобно и практично помещение. Пролетните и есенните валежи нямат шанс да проникнат в терасата, което от своя страна спира разрушителната сила на влагата, която може да доведе до много проблеми.

В случай че искате усвояване на тераса чрез пергола, можете да вземете пример от този проект, който посочихме в сайта си. За цени, въпроси и друга информация, не се колебайте да ни се обадите по телефона или да пишете на нашия имейл, който ще намерите във формата за контакт.

Дата15 Септември 2023
Обектчастен дом
Локацияград Обзор
Връзка с нас+359 895 996 461