ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

На вниманието ви представяме биоклиматични перголи с безпрофилно плъзгане, които са реализирани в различни обекти в гр. Пловдив. Тези перголи се отличават с изключителна здравина и противодействат на влошените климатични условия. Те са отлично решение срещу дъжд и вятър, като в същото време позволяват лесна регулация на топлината и светлината в помещенията.

Представените тук биоклиматични перголи разчитат на безпрофилно плъзгане, като потребителите могат да ги отварят и затварят бързо, за да контролират притока на въздух и светлинния поток. Дизайнът на перголите е модерен и раздвижен, за да се постигне безупречна визия на терасата или външното пространство. Работата с перголите не изисква усилия от страна на потребителя.

В случай че търсите практично решение за усвояване на тераса, то тогава не се колебайте да изпробвате високата функционалност на биоклиматичните перголи. На тази страница ще откриете снимки от изпълнени проекти, а клиентските отзиви за крайния резултат са повече от добри.

Дата15 Февруари 2023
ОбектЧастен дом
Локацияград Пловдив
Връзка с нас+359 895 996 461