ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Тук ви показваме функционалността на биоклиматичните перголи за заведение. Те са едно от най-добрите решения за усвояване на външно пространство и превръщането му във функционална зала за гости на кафене, бар или ресторант. Биоклиматичните перголи могат да се отварят и затварят, така че да се осигурят приятни температури за всеки един клиент.

Автоматичното отваряне и затваряне на покрива на перголата, позволява да се защитите от валежи и нахлуване на студен вятър, а в същото време и да проветрите помещението, за да донесе повече свежест за посетителите му. Биоклиматични перголи могат да бъдат използвани ежегодно, което ги прави един отличен избор за собствениците на заведения.

На снимките сме показали завършен обект с биоклиматична пергола, която покрива основната част от заведението. Ако искате допълнителна информация относно изграждането на такъв вид пергола, може да използвате формата за контакт в сайта ни и да се свържете с нас. Ние ще отговорим на всички ваши запитвания относно биоклиматичните перголи.

Дата25 Март 2023
ОбектЗаведение
ЛокацияАнглия
Връзка с нас+359 895 996 461