ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

ВИДЕО НА ПРОЕКТА

Тук ви представяме две перголи изградени в частен имот в гр. София. Перголите са издръжливи на всякакви атмосферни условия и устойчиви на влага. Усвоено е външно пространство пред имота, което да се използва за отдих и почивка. Конструкцията на перголите е здрава и надеждна, както можете да се уверите. Тя предпазва ползвателите от валежи дъжд и проникване на студен въздух.

Тези перголи имат автоматичен покрив, който може да се отваря и затваря, за да се регулират температурите в помещението. Разполага с дистанционно управление, така че да боравите лесно с нея. Завършеният проект предостави възможност на потребителите да изградят място за сутрешно кафе или чай, както и да почувстват пълен комфорт, когато се намират под навеса на перголата.

Ако имате нужда от повече информация за този вид перголи, можете да се свържете с нас, а ние ще ви запознаем с цените, срок за изработка и всичко, което ви интересува. Използвайте контактната форма в сайта ни, с чиято помощ ще може да комуникирате с нашия екип.

Дата1 Февруари 2024
Обектчастен дом
Локацияград София
Връзка с нас+359 895 996 461