ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Тук ви представяме фиксирана биоклиматична пергола с термопанел и остъкление тип профилно плъзгане. Този вид пергола е построена в дворно място, така че потребителите да могат да се радват на красивата природа и околната среда. Перголата осигурява сянка и гарантира добра защита срещу валежи от дъжд. На разположение е и остъкление с профили, което може да се отваря и затваря с плъзгане. Предложени са пълни удобства, така че да има пълен комфорт.

Биоклиматичната пергола не пропуска унищожителната влага да навлезе в помещението. Вътрешната част е обзаведена с мебели, за да служи за отмора и похапване сред природата. Това съоръжение има множество предимства, които се дължат и на вградения термопанел. Разгледайте снимките, за да се ориентирате, какво представлява здравата конструкция и какви са плюсовете ѝ.

В случай че търсите повече информация за този вид биоклиматични перголи, може да използвате посочените методи за контакт с нас, за да ви информираме за срока на изпълнение, цената и всичко, което ви интересува. Надяваме се, че ще успеем да ви бъде полезни и ви желаем успех.

Дата15 Март 2024
Обектчастен дом
Локацияград София
Връзка с нас+359 895 996 461