ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Този проект включва използването на перголи с остъкление тип гилотина, с чиято помощ е създадена сватбена зала и са усвоени няколко тераси. Общата квадратура на перголата е 460 кв.м. и има монтирани 16 бр. прозорци (гилотини). Използвани са 12 бр. Win Tent с лого и стъклен покрив с площ 20 кв. метра. Крайният резултат е повече от добър, както можете да се уверите.

Сватбената зала разполага с няколко тераси, вградено LED осветление и възможност за отваряне и затваряне на покрива. Собствениците могат да контролират притока на въздух, като използват дистанционно управление. Те имат опцията да открият цялото помещение или да го затворят плътно, за да избегнат нахлуване на дъждовна вода и перголата е подходяща за всеки сезон.

От усвоените тераси се открива прекрасна гледка, така че гостите на сватбената зала могат да се насладят на красивата природа. В топлите и слънчеви дни перголата се разтваря, за да осигури свеж въздух и в същото време се покрива, когато е необходима сянка. Общо взето реализацията на този проект бе напълно успешна, а за повече информация можете да се свържете с нас.

Дата15 Юли 2023
Обект
ЛокацияВелики Преслав
Връзка с нас+359 895 996 461