ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Тук ви предлагаме да се запознаете с реализиран проект на пергола за бензиностанция SHELL на магистралата до гр. Ямбол в посока София. Изградена е пергола, която да предпази клиентите на бензиностанцията от дъжд, вятър и студ. Перголата предоставя не само противодействие срещу влошените атмосферни условия, но и грабва окото със съвременен дизайн и отлична визия.

Тази пергола е направена, с цел да се осигури повече място за клиентите и да се усвои външното пространство, като в същото време съоръжението може да се отваря и затваря автоматично. По този начин ползвателите на перголата могат да контролират топлината и въздуха в помещението осигурявайки приятни температури за всеки посетител. Крайният резултат е повече от добър.

Предложените тук перголи са практични и могат да се използват както за бензиностанции, така и за хранителни заведения, ресторанти и магазини. Те са правилното решение, когато имате нужда от обособяване на външно помещение, което да може да приема посетители през всеки сезон.

Дата16 Март 2023
ОбектБензиностанция Shell
Локацияград Ямбол
Връзка с нас+359 895 996 461