ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Тук ви показваме класическа пергола за усвояване на външно пространство пред жилищна сграда в гр. София, кв. Лозенец. Перголата е направена, с цел да се обособи ново и практично помещение за почивка и отдих. Здравата конструкция е снабдена със стъкла с безпрофилно плъзгане, които позволяват лесно отваряне и затваряне, за да може да се контролират въздуха и топлината.

От перголата се открива приятна гледка към заобикалящата природа, като това е постигнато именно благодарение на стъклата от типа безпрофилно плъзгане, които може да видите на снимките. Потребителите могат да се радват на добър изглед от прозорците и в същото време да бъдат защитени от силния вятър или валежите от дъжд. Дизайнът е изпипан до последния детайл.

Класическата пергола с безпрофилно плъзгане е отлично решение както за частни домове, така и за заведения, магазини, бензиностанции и други. Изпълнението на проекта не се бави дълго време, като по този начин бързо можете да обособите нужните ви външни помещения в сгради и къщи.

Дата26 Февруари 2023
ОбектЧастен дом
Локацияград София
Връзка с нас+359 895 996 461