ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

На вниманието ви предоставяме завършен проект в област Русе, гр. Сливо поле. Това е пергола от серията LINE, която съдейства за усвояване на външно пространство пред къща. Благодарение на тази пергола се изгради ново помещение, което може да бъде използвано за почивка и релакс, а също и да бъде преобразено във външна кухня. Крайният резултат е повече от задоволителен.

Предимствата на тази пергола са много. На първо време, стопаните могат да релаксират сред природата, без да се притесняват от влошените климатични условия. Перголата не допуска проникване на влага и силен вятър. Не на последно място, навесът може да бъде регулиран, така че да си осигурите оптимални температури за пролетта и лятото и да получите отличен ефект.

Перголата използва LED осветление, за да бъде на разположение и нощно време. По този начин се постига голяма функционалност и съоръжението е на разположение 24/7 в денонощието. Ако искате да получите повече информация за този модел пергола, можете да се свържете с нас.

Дата15 Ноември 2022
ОбектЧастен Дом
Локацияград Сливо Поле
Връзка с нас+359 895 996 461