ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

На вашето внимание представяме пергола тип Line, с безпрофилно остъкление, която изградихме в град Шумен. Перголата пленява с красив дизайн и изтънчена визия. Проектът бе реализиран, за да се усвои външно пространство и да се създаде практично помещение, сред прекрасната природа.

Тази пергола се отваря чрез плъзгане, а в добавка има и LED осветление, за да предложи светлина през нощта. От прозорците на перголата се разкрива приятна гледка, която можете да забележите на снимките. Това съоръжение предлага защита срещу дъжд, вятър, силна жега или пък студ.

Проектът бе изпълнен, за да се предложи допълнителна закрита стая, която може да се използва като място за събиране с приятели, малък хол или кухня. Потребителите получиха възможност за бързо проветряване с едно движение. По този начин перголата осигурява оптимални температури както за летния сезон, така и за зимата. В крайна сметка възложителя остана доволен от работата. Повече информация за този или друг наш проект, може да получите, след като се свържете с нас.

Дата12 Октомври 2022
ОбектЧастен Дом
Локациягр. Шумен
Връзка с нас+359 895 996 461