ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Проектирахме сенници за кафене, с чиято помощ да усвоим пространството пред заведението. Нашите модерни сенници не само предпазват от слънцето, но и са ефективни срещу вятър и дъжд. Те са един красив завършек на кафенето, което предлага на своите клиенти, сянка и приятни температури през горещите летни дни. Разбира се, дизайнът на сенниците, е на най-високо ниво.

Използването на нашите сенници позволява закриването на част от заведението. По този начин се получава закрито помещение, което защитава гостите на кафенето от слънчевите лъчи. Вие можете да видите изпълнението на нашите снимки, за да придобиете още по-добра представа.

Голямото предимство на конструкцията на сенниците е, че не изисква дълго време за монтаж. По този начин собствениците на заведението, могат да усвоят пространството бързо и без проблеми. В крайна сметка резултатът е повече от добър, както вече се увериха множество потребители. Повече информация относно сенниците за кафене, можете да получите, ако се свържете с нас.

Дата23 Август 2022
ОбектКафене
Локация
Връзка с нас+359 895 996 461