На вашето внимание представяме конструкция от типа перголи със стъклен покрив и безпрофилно остъкление тип плъзгане. Проектът е реализиран пред къща и от него се открива красива гледка към двора, на която ползвателите се радват, докато пият кафето си. Покривът е стъклен и се отваря и затваря чрез плъзгане, като всичко става напълно автоматично, без да влагате никакви усилия.

Конструкцията е подходяща за слънчеви места, в близост до красивата природа. От перголата се отваря невероятна гледка, която ще ви съпътства през цялото време, когато използвате помещението. Лесният контрол на покрива (отваряне и затваряне) ви позволява да контролирате температурата в помещението. Обектът е защитен от дъжд и вятър, за да се чувствате комфортно.

Стъкленият покрив тип безпрофилно плъзгане е едно от най-добрите и съвременни решения при перголите и подобни конструкции. Много хора го предпочитат и това е причината да ви го представим в нашия сайт. Ако търсите повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Дата30 Март 2024
Обектчастен дом
Локацияград София
Връзка с нас+359 895 996 461