ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Перголите от серия LINE са идеално решение за усвояване на пространство на тераса. Такъв е случаят и с този наш реализиран проект, който виждате на снимките. За целта е използвана модерна, винилна пергола LINE и е добавено остъкление тип профилно плъзгане. Перголата може да се отваря, за да влиза чист въздух, а също и да се използва при по-студените есенни и зимни дни.

При положение че ви трябва пергола, която да защити максимално вашата тераса от нахлуване на влага и студен вятър, то тогава този модел е едно наистина практично решение, на което можете да се спрете. Монтажът на перголата не изисква много време и е съобразен с размерите на вашата тераса. Вие може да използвате новосъздаденото помещение за отдих, срещи с приятели, готвене и други. Добрата новина е, че цената на перголата е достъпна, а инвестицията си заслужава.

Ако желаете допълнителна информация относно винилна пергола за тераса от серия Line, може да използвате контактната форма в сайта ни, а ние ще ви направим оферта, която да харесате.

Дата06 Януари 2023
ОбектЧастен дом
Локация
Връзка с нас+359 895 996 461