ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Едно от първите неща, които прави добро впечатление на клиентите на ресторант Колелото в гр. Търговище, е монтираната винилна пергола, която се намира точно пред заведението. Тази пергола позволява на клиентите да излязат на открито, за да изпият по едно кафе или пък да хапнат на въздух. Подвижният покрив на перголата пази от дъжд и нахлуване на студен вятър.

Ресторантът заложи на винилна пергола Line Hall, тъй като тя се откроява с елегантна визия и висока функционалност. Тя е достатъчно широка, за да може под нея да се разположат маси и столове за посетителите. Лесното управление на покрива позволява затварянето на съоръжението, когато завали дъжд. Ако пък времето е топло и слънчево, то тогава перголата може да стои разтворена.

Не е тайна, че много собственици на ресторанти предпочетоха перголи пред други конструкции и навеси. Това е така, защото искат да осигурят оптимални температури и да предпазят клиентите си от влошения климат. В случай че търсите повече информация, може да се свържете с нашия екип.

Дата16 Ноември 2022
ОбектРесторант Колелото
Локацияград Търговище
Връзка с нас+359 895 996 461