ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

Тук виждаме типичен пример за зимна градина на веранда, при която е използвана винилна пергола от серия LINE с безпрофилно остъкление и гилотина. Освен регулируемия покрив, можете да отваряте прозорците на принципа на гилотината. По този начин ще контролирате температурата в помещението и ще може да му намерите най-различни предназначения за конкретните ви нужди.

Един от най-лесните начини да направим зимна градина на веранда, е ако се доверим на перголите от типа LINE. Те са много практични, осигуряват оптимални температури и се възпротивяват срещу влошените зимни условия. Безпрофилното остъкление е много елегантно, а с няколко движения могат да се отварят прозорците нагоре и надолу, за да проникне въздух.

В случай че зимната градина на веранда с винилна пергола LINE ви е харесала, можете да я предпочетете и за вашите нужди. За целта просто влезте в нашата форма за контакт, обадете се по телефона или пишете на имейл адреса ни. Нашият екип ще се постарае да ви информира за всичко най-важно.

Дата10 Декември 2022
ОбектЧастен дом
Локация
Връзка с нас+359 895 996 461