Винтент

Иновативната технология „Винтент“ впечатлява със своята функционалност и лесно управление. Този модел тенти осигурява слънцезащита и възпрепятства нахлуването на дъждовна вода в помещението. Ако търсите модерни, красиви и практични тенти, то тогава не се колебайте да почувствате високия стандарт на „Винтент“, за да останете доволни.

Как се управляват тентите – Винтент?

Потребителите могат да управляват тентата си чрез дистанционно управление, без да полагат никакви физически усилия. Винтент разчитат на френски мотор – SOMFY, който съдейства за лесното и безпрепятствено управление. Целият процес по боравенето с тентата, е максимално облекчен, а това само по себе си, е едно огромно удобства за всички ползватели на продукта.

Възможност за избор на подходящата тента?

Винтент – тентите, могат да бъдат изработени в различни размери, за да паснат на тераси и други открити помещения. Има вариант за избор от много цветове, които да се слеят с фасадата. Главната идея, е да получите естетически издържана визия и екстериорен дизайн.

При положение че търсите надеждна защита срещу силното греене на слънцето и искате да се предпазите от дъжда, докато се излежавате, то тогава имате цял куп причини да се възползвате от този модел тенти. Надяваме се да сме били полезни и ви пожелаваме успех.